3 Απριλίου 2012

Ξύπνα Την Δύναμη Μέσα Σου Σε Δύσκολους Καιρούς

Σεμινάριο Ψυχοσωματικής θεραπείας και Life Coaching:

H δύναμη βρίσκεται στο επίκεντρο της ανθρώπινης ύπαρξης μας. Το πώς ορίζουμε, χρησιμοποιούμε ή δεν χρησιμοποιούμε τη δύναμή μας είναι επέκταση των θετικών ή αρνητικών συμπεριφορών και πεποιθήσεών μας.

Πολλοί άνθρωποι που χάνουν κάτι που αντιπροσωπεύει τη δύναμη τους, όπως χρήματα, δουλεία, κοινωνική θέση ή χάνουν κάποιον στον οποίον έχουν αναθέσει την αίσθηση της δύναμης τους, (σύζυγος, γονέας, παιδί, κλπ) αναπτύσσουν ασθένεια. Η σχέση με την δύναμη μας βρίσκεται στον πυρήνα της υγείας μας!

Σκοπός: O κύκλος αυτός έχει σκοπό, να βοηθήσει τα μέλη της ομάδας να ανακαλύψουν την εσωτερικής τους δύναμη και πως μπορούν να την ανακαλούν σε δύσκολους καιρούς.
Μέσα από ανταλλαγή σκέψεων, συναισθημάτων και εμπειριών, γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας και βρίσκουμε τρόπους να ξεφύγουμε από στερεότυπες συμπεριφορές που έχουμε υιοθετήσει.
Σε ένα χώρο αυτό-εξερεύνησης, αυτοέκφρασης, «μοιράσματος», ανατροφοδότησης και υποστήριξης απελευθερώνονται οι δυνατότητές που έχουμε και παίρνουμε έτσι τον έλεγχο της ζωής μας στα χέρια μας.

Περιγραφή: Το σεμινάριο βασίζεται σε βιωματικές σωματικές ασκήσεις και πρακτικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινότητα. Μέσα σε ένα ασφαλές ομαδικό πλαίσιο, κάθε μέλος της ομάδας θα ελευθερώσει τα μπλοκαρίσματα του σώματος, του νου και του συναισθήματος για να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τις δυσκολίες και τα προβλήματα της ζωής που τον απασχολούν.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε όλους όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με την δύναμη που κρύβουν μέσα τους μέσα από βιωματικές ασκήσεις χρησιμοποιώντας το σώμα και τις αισθήσεις τους, με απώτερο σκοπό να ξεκλειδώσουν πτυχές του εαυτού τους που μπορεί να είναι μπλοκαρισμένες από δυσάρεστες αναμνήσεις ή τραύματα.

Ημ/νιες Διεξαγωγής:
Δωρεάν  Εισαγωγικό: Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 (19:30 – 21:30)
Κάθε Δευτέρα: 30/04, 7/05, 14/05, 21/05, 28/05, 11/06 (19:30-21:30)
Τόπος Διεξαγωγής: Θεομήτορος 58 & Έλλης Αλεξίου 1 Αγ. Δημήτριος
Κόστος Συμμετοχής:  150 Ευρώ
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944552448 - 6945545250
Ελένη Ασημομύτη BA Psychology - Ψυχοσωματική θεραπεύτρια
Έλενα Αναργύρου BA Psychology - Ψυχοσωματική θεραπεύτρια - Πιστοποιημένη Life & Executive Coach
Θέσεις περιορισμένες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...