22 Σεπτεμβρίου 2011

Ομάδα Διερεύνησης Ονείρων


Ξυπνώντας τα Όνειρα μας: Διερευνώντας τον Εαυτό & το Κόσμο μέσα από την Ονειρική Διάσταση

Τι είναι τα όνειρα & γιατί ονειρευόμαστε;
Από που προέρχονται & ποιο είναι το νόημα τους;
Τι μας συμβαίνει όταν δουλεύουμε με τα όνειρα & πως αυτά συνδέονται με τη ζωή μας;


Σε μια περίοδο που η πραγματικότητα φαντάζει πιο σκληρή και συχνά πιο αδιέξοδη από ποτέ, στρεφόμαστε στα όνειρα. Τα νυχτερινά όνειρα μας φέρνουν σε επαφή με μια άλλη διάσταση της ύπαρξης, λιγότερο απτή αλλά συχνά πιο αληθινή.
Εμπεριέχουν μηνύματα και πληροφορίες για τον εαυτό μας αλλά και για το κόσμο γύρω μας που αν τα αποκωδικοποιήσουμε μας δίνουν τη δυνατότητα όχι μονό να υπάρξουμε πιο αυθεντικά & δημιουργικά αλλά και να ανακαλύψουμε πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης της ζωής μας.

Σε αυτήν την ομάδα θα μοιραστούμε τα νυχτερινά μας όνειρα, θα διερευνήσουμε τα διαφορετικά τους επίπεδα αλλά και πώς αυτά συνδέονται και επηρεάζουν τη ζωή μας. Με εφόδια τη Γιουγκιανή Ανάλυση Ονείρων αλλά και βιωματικές ασκήσεις της θεωρίας του Process Work θα εξερευνήσουμε την εμπειρία του να ονειρευόμαστε εστιάζοντας στην νέα προοπτική που τα όνειρα προσφέρουν στη ζωή μας.

Συντονίστριες

Ελένη Χουβαρδά: Msc, Ψυχοθεραπεύτρια, μέλος της Βρετανικής Ψυχολογικής εταιρίας. Από το 2002 παρακολουθει εκπαιδευτικά σεμινάρια της προσέγγισης του Process Work (Δουλειά με τη διεργασία) και συμμετέχει σε ομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Εργάζεται ιδιωτικά στην Αθήνα παρέχοντας ατομική ψυχοθεραπεία.

Μαργαρίτα Πετεινάκη Post-MA, MSc, BA, Ψυχολόγος, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, του British Psychological Society(Chartered Psychologist, BPS) και του UΚ Health Professions Council. Από το 2005 ασχολείται συστηματικά με την Αναλυτική Ψυχολογία, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο και από το 2009 συντονίζει την Ομάδα Μελέτης Αναλυτικής Ψυχολογίας Εργάζεται ιδιωτικά στην Αθήνα παρέχοντας ατομική ψυχοθεραπεία και εποπτεία, ενώ παράλληλα διδάσκει σε εκπαιδευτικά προγράμματα Συμβουλευτικής.


Τόπος Συναντήσεων
Πολυχώρος Spring People, Αγαθάρχου 12,Ψυρρή, 2oς όροφος. Πλησιέστερος σταθμός: Μετρό Μοναστηράκι ('Εξοδος Αθηνάς)
Έναρξη Συναντήσεων
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011
Διάρκεια Συναντήσεων
2 μήνες (8 εβδομάδες).
Συχνότητα: Εβδομαδιαία Παρασκευή: 6.30-8.30
Κόστος: 120 ? το μήνα. Φοιτητές: 100 ? το μήνα. Άνεργοι: Διατίθενται 2 θέσεις με ελάχιστη συμμετοχή.
Δηλώσεις Συμμετοχής: Spring People: 210 3252034. Μαργαρίτα Πετεινάκη: 694437529, Ελένη Χουβαρδά: 6973635946

*Η ομάδα απευθύνεται όχι μόνο σε ανθρώπους που βλέπουν όνειρα αλλά και σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι δε βλέπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...